TYÖPAJAT

Tampere Burlesquen missiona on tuoda erilaisilla sisällöillä varustettuja työpajoja ja opiskelumahdollisuuksia kaikille, jotka haluavat oppia jotain uutta burleskin ihmeellisestä maailmasta. Olivia ja Stella opettavat itse useita eri työpajoja ja Olivia opettaa lisäksi viikoittaisia burleskitunteja Tanssistudio Razzmatazzilla ja myös omassa School of Burlesquessaan.

Näiden työpajojen ja tuntien lisäksi Tampere Burlesquen leidit haluavat mahdollistaa oppien saamisen myös kansainvälisesti tunnetuilta artisteilta, jotta sinulla on mahdollisuus saada PARASTA opetusta, mitä maailmalla on tarjota.

Voit kysyä meiltä myös yksityistunteja esimerkiksi polttareihin, työpaikkojen virkistyspäiviin tai osaksi tapahtumaane! Ota meihin yhteyttä sähköpostitse tampereburlesque at gmail.com. Toteutamme mielellämme toiveenne burleskiopetuksien osalta!


WORKSHOPKALENTERI KEVÄT 2018

13.1. Workshops with Fräulein Frauke, 20€/30€ per workshop tai molemmat pajat hintaan 45€ / per henkilö @ Tanssistudio Razzmatazz

10.2. Bump, grind and improvise workshop with Havana Hurricane! 25€ / henkilö @ Tanssistudio Razzmatazz, ilmoittautumiset tampereburlesque@gmail.com

10.-11.3. Tampere Burlesque Experience workshops @ Tanssistudio Razzmatazz, ilmoittautumiset tampereburlesque@gmail.com